gerardOPEN DAG - Op 12 november j.l. organiseerde kunstrijden haar jaarlijkse Open Dag. Het was een drukke dag en jong en oud bezocht de ijshal. Er werd lesgegeven door onze NK rijders en wij mochten zelfs hele jonge kindjes verwelkomen die nog nooit op de schaats hadden gestaan. Al met al was het een geslaagde dag met veel nieuwe inschrijvingen voor actiepakketten!

GERARD JOLING - Eind november werd de videoclip van de nieuwe single van Gerard Joling opgenomen met onze AIJC rijders op De Meent. Mede onder leiding van hoofdcoach Marcus Deen werkten de rijders aan een toffe choreografie. Een super leuke ervaring voor iedereen en een enorm prettig professioneel team om mee samen te hebben mogen werken. Je kunt de clip bekijken via zijn YouTube kanaal.

WINTERSHOW 2017 - De jaarlijkse Wintershow is een gezellige improvisatie show voor jong en oud en voor alle leden van onze club! De ijsbaan wordt in winterse sferen aangekleed! Noteer zaterdag 23 december vast in de agenda! Tussen 18.00-20.00 uur is iedereen van harte welkom om jong en oud aan te moedigen en te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

KERSTACTIE - Wat ga jij doen in de kerstvakantie? Wij bieden een mooie 3daagse instapcursus voor jong en oud. (Vanaf 3 jaar). Kom schaatsen in de kerstvakantie! Cursus voor 15,- euro van 3 dagen met keuze uit: 23, 30 december, 2 of 6 januari. Wij verhuren ook schaatsen. Enthousiaste coaches staan voor je klaar en wie weet blijf je de hele winter bij de leukste ijsclub van Nederland schaatsen.

WINTERCLINICS - AIJC organiseert wintersportactiviteiten op 27, 28 en 29 december. Tussen 10.00-11.30 en 11.30-13.00 kun je je opgeven via Alkmaar Sport en kun je bij ons de fijne kneepjes van het kunstrijden leren. Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Meld je dan aan via www.alkmaarsport.nl

WAAGBOKAAL 2018 - De jaarlijkse Waagbokaal vindt dit seizoen plaats op 14 januari 2018! Dit is een hele gezellige wedstrijd voor de jongste wedstrijdrijders starters, pupillen en aspiranten. Niet alleen de AIJC rijders geven acte de presance, maar rijders uit het gehele land bezoeken de Meent om deze wedstrijd te rijden. Iedereen is van harte welkom en uiteraard is de toegang gratis.

IJSSHOW 2018 - Je gelooft het niet, maar achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan de komende ijsshow! Inmiddels een begrip in Alkmaar en omstreken! Op zaterdag 14 april om 19.00 uur & zondag 15 april om 15.00 uur zal onze jaarlijkse ijsshow plaatsvinden in de ijshal van De Meent Bauerfeind. U kunt tijdens de bijna twee uur durende show genieten van de optredens van al onze schaatsers. Onze schattige beginnende schaatsers zullen u vertederen en de kunsten van onze gevorderden schaatsers zullen u versteld doen staan. De ijshal wordt omgetoverd in een waar theater met tribunes, professioneel licht en geluid, en een prachtig decor. Informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over al onze activiteiten, wedstrijdresultaten en laatste nieuwtjes via onze social media kanaal www.facebook.com/AIJCkunstrijden