Podium voor Kaylee Moree (12) op de 4e nationale bokaal wedstrijd Heerenveen

kayleeheerenveen2018s

Op 10 februari j.l. werd de 4e nationale bokaal wedstrijd verreden in Heerenveen voor de B categorieen.
2 rijders van AIJC Kunstrijden, Kaylee Moree (pre basic novice B) en Maya ElKalaani (basic novice B) streden in Heerenveen om het erementaal.

Kaylee Moree, afkomstig uit Heemskerk en schaatsend in Alkmaar, reed naar een mooie podiumplaats (zilver).
Kaylee zette als 1e rijder van de competitie meteen een sterke kur neer met een technische moeilijke dubbel-dubbel combinatie en verbeterde hiermee haar personal best met ruim 5 punten (25,80). Kaylee ging met het zilver naar huis en is binnen het algemeen klassement nu verzekerd van een finaleplaats voor de landelijke bokalenfinale.

De nationale bokaal wedstrijden zijn een opmars voor de landelijke KNSB bokaal finale tussen 22-24 maart 2018 te Den Bosch. (Nationale KunstrijWeek). Uit 4 kwalificaties worden afhankelijk van de grootte van de groep de beste 6, 8 of 16 rijders geselecteerd. AIJC hoopt uiteraard hoge ogen te gooien.
Geplaatst: Kaylee Moree (pre basic novice B), Alessia Ballirano, Enya Patel (midi) en Willemijn van Dijk (mini).

==============

Foto credits: Piet van Es