EUROVISION, de show van 2018 zit er alweer op

ijsshowgroepsfoto2018

3 dagen lang showtime in het teken van het Eurovisie Songfestival!
Het was geweldig, het was weer veel spektakel en het was vooral heel veel moois door al onze rijders klein en groot! Meer dan 100 leden deden mee! Allemaal stuk voor stuk toppers!
Abba, Waylon, Ogene, Johnny Logan, Anouk, Loreen, Conchita, alles kwam voorbij in een bijna twee keer uitverkochte ijshal!
Super trots zijn we weer op deze wervelende ijsshow die wederom niet mogelijk was geweest met veel inzet van al onze rijders en al onze leden, de coaches, de showcommissie (Marcus, Jolanda, Cindy, Joyce, Patricia en Caroline), Alkmaar Sport, De Meent, Trck, de jongens van het licht en geluid, alle vrijwilligers voor en achter de schermen, onze oud leden die elk jaar weer helpen en met speciale dank natuurlijk aan onze hoofdcoach Marcus Deen en head operations Jolanda.
Hou onze fotopagina goed in de gaten voor de mooiste officiƫle foto's van de show door Cindy Moree Photography! Ook kun je natuurlijk weer de officiƫle DVD bestellen!
Dat kan via: http://www.alkmaarscheijsclub.nl/kunstschaatsen/dvd-ijsshow.html
Wij genieten nog lekker even na!
Tot volgend jaar!