pupillen kamp 2018

Luuk en Noor van der Peet delen graag hun leukste kamp-
ervaringen met jullie!

We gingen als eerst een speurtocht doen en daarna een groepsfoto maken. We mochten lekker zwemmen in het Geestmerambacht. Bij de kabelbaan zwiepte Paul ons zo hard over de kabelbaan dat we heen en terug konden. Dat
was gaaf! Feline viel aan de overkant van de kabelbaan er hard af. Ze is een bikkel, ze moest niet huilen. 

We liepen met 3 groepen langs de voetgolf, dat was heel leuk. Er waren verschillende soorten ballen, blauw en zwart om mee te voetgolfen. Zwart was hard en blauw minder hard. Toen gingen we een watergevecht houden en trampoline springen op de camping. 

Bij het avondeten aten we hamburgers en vegetarische worstjes met salade. Tijdens de disco was er een liedje, “trek je shirt uit en zwaaien” en dat deden een paar ook en 2 op tafel. Daarna gingen we tandenpoetsen en pyjama aantrekken. Om elf uur en moesten we eigenlijk gaan slapen. Sommige kinderen aten nog stiekem een snoepje en bleven nog even kletsen voordat we echt gingen slapen.

 

Er waren verschillende soorten tenten groot, klein en middelmatig de volgende ochtend werden we wakker en gingen we spelen en daarna werden wij geroepen voor het ontbijt.

Daarna hadden we waterspellen dat natuurlijk eindigde in een watergevecht. Na het middag eten hebben we heerlijk gespeeld. Toen we werden opgehaald hebben we met z’n allen de tenten opgeruimd. 

Het was een super leuk kamp, met super mooi weer en een super leuke leiding.

Luuk en Noor van der Peet