emogy

Met veel trots presenteren wij Emogy als sponsor voor het seizoen 2018-2019. Emogy was de laatste twee jaar al betrokken bij de nieuwe website van de AIJC. Dit seizoen hebben zij ook toegezegd om de afdeling langebaan extra te steunen door middel van een sponsorschap voor minimaal één seizoen. Dit sponsorgeld komt in het beheer van het bestuur van onze afdeling en gaat gebruikt worden voor bestedingsdoelen waar alle leden van profiteren.

Nu dan even tijd om beter kennis te maken. Emogy is een marketing- en reclamebureau uit Heerhugowaard dat gespecialiseerd is reclame voor met name technische bedrijven. Ze bieden een full-service dienstverlening wat inhoudt dat ze een compleet pakket aan producten leveren op het gebied van vormgeving, websites, online & offline marketing, druk & print en marketingadvies.

Daarnaast ondersteunt Emogy ook veel op de achtergrond met het onderzoeken of de website, advertenties en andere communicatie ook het gewenste resultaat en succes hebben en waar er bijgestuurd moet worden. Kortom, ze bieden allerlei soorten diensten en producten binnen het marketing- en reclame spectrum en doen dit niet alleen lokaal maar ook internationaal.

Kom meer te weten over onze nieuwe sponsor Emogy op: www.emogy.nl of facebook: Emogy Marketing- en Reclamebureau voor de techniek – Heerhugowaard