Foto na NK

Alkmaar- Enkele weken geleden hebben wij als langebaan-bestuur de mededeling gekregen dat de AIJC, althans het team van het succesvolle NK-clubs, is genomineerd tot sportploeg van het jaar 2018 bij de gemeente Alkmaar! Dit is gedaan op basis het resultaat dat behaald is tijdens de NK-clubs, die derde plek die ver boven verwachting was. Of wij/zij gewonnen hebben wordt bekend gemaakt tijdens de Sportkampioenenhuldiging 2018. 

Ondertussen zitten we al een stuk verder in het proces en worden er binnenkort al foto’s gemaakt van de genomineerde. Helaas past niet het hele team op de foto, want als wij winnen moet de foto namelijk op de zuilen passen die bij de ingang van de Meent staan, dus wordt het team vertegenwoordigd door Lennard Frinking, Isabel Grevelt en Sybrand Rosier op de foto. Dit doen zij natuurlijk is de nieuwe clubkleding!  

Stemmen hoeven we niet te doen, de organisatie is hiervan afgestapt omdat het erg populariteit gevoelig is. De winnaar(s) worden sinds dit jaar bepaald door een vakjury. 

De uitreiking vind plaats tijdens de Sportkampioenenhuldiging 2018 en het is voor iedereen mogelijk om dit bij te wonen. Naast sportploeg van het jaar zijn er nog vele andere categorie waar prijzen worden uitgedeeld en worden er nog vele andere leuke dingen gedaan de hele avond. Ook is er dit jaar weer apart ruimte gemaakt om bepaalde vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Kortom deze avond is zeer de moeite waard. 

Wil je dit feest bijwonen en hard juichen als de AIJC wint? Dan kan jij hier jezelf aanmelden.