interclub purmerend 2018

Hoorn- Afgelopen zaterdag 17 november reden er vijf leden van de AIJC de interclub wedstrijd van STG Purmerend in Hoorn. Hierbij heeft iedereen weer goed gepresteerd, en onder leiding van intrim coach Maurice Damen werden er zelfs 2 podium plekken behaald. Iris Daman heeft al een kort verslagje geschreven over de wedstrijd.

We begonnen met de 500 meter deze reed elke categorie, daarna werd er voor de pupillen nog een 300 meter gereden. Na de dweil werd er voor de dames junioren C een 1000 meter gereden en als laatste individuele afstand was er voor de heren junioren C, heren junioren B en dames junioren B een 1500 meter.

Aan het einde was er nog een team estafette hier was de bedoeling dat iedereen 1 rondje reed en tussen de 500 meter start en 500 meter finish het stokje had doorgegeven. In totaal moesten we 6 rondjes, maar omdat wij pionnetje tekort kwamen mocht Yanick 2 rondjes rijden.

In het eindklassement is de AIJC 4egeworden. Yanick wist bij de heren junioren C een 1eplek te behalen en mij lukte het om bij de dames junioren B een 1eplaats te halen. Ook met de team estafette wisten we een 4e plek te pakken.

Iris Daman