langebaan

Alkmaar- Enkele weken geleden hebben wij als AIJC-langebaan bestuur unaniem besloten om de pasavond af te lassen. De reden hiervoor was het ontbreken van acceptabele paskleding. Naar ons, als bestuur, had AGU de toezegging gedaan dat er representatieve paskleding zou zijn. Dit was zeer belangrijk voor ons aangezien er bij de twee eerdere pasavonden veel problemen waren ontstaan doordat onze clubkleding toch anders viel in maat en leden hun kleding daardoor niet paste. Voor ons was het dus geen goed idee om in dezelfde, niet representatieve, paskleding te gaan passen.

Hierna was het even stil rond de clubkleding. Helaas moeten wij melden dat wij geen snelle en passende oplossing hebben gevonden met AGU. Om concreet te zijn, er komt deze zomer geen algemene pasavond voor de winterkleding!

Kleding voor de winter

Ons voorstel is: wil je clubkleding aan het begin van het seizoen? Ga dan bij je clubgenoten na welke maat zij hebben en pas eventueel hun clubkleding. Let op, wel de AGU-kleding! Eventuele bestellingen mogen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitzonderingen zijn de rubberpakken. Leden die hier interesse in hebben kunnen zich melden met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze leden mogen dan op afspraak langs bij AGU om te passen. Dit is onder begeleiding van AGU-personeel, zodat er geen fouten worden gemaakt met de keuze voor de maat.

Dit alles moet zo snel mogelijk. Voor nu ligt de levering al bij half of zelfs eind oktober. Dus hoe sneller we de maten hebben hoe sneller jullie je kleding hebben. Deadline is 1 augustus 2019. Alle bestellingen die daarna binnenkomen worden op zeker niet meer in oktober uitgeleverd!

Reparatie kleding

Naast nieuwe kleding zijn er ook nog veel leden die zitten te wachten om hun kleding die weg is voor reparatie. Over dit onderwerp hebben wij goed en slecht nieuws: de jasjes zijn klaar en lagen vorige week bij AGU. AGU heeft toen gecheckt of alles correct hersteld is. Daarna zouden de jasjes opgestuurd worden. De jasjes verwachten wij dus heel snel terug bij de leden.

De thermopakken liggen nog ter reparatie bij de productie, zoals AGU het verwoord. Dit houdt in dat deze niet snel terug zullen zijn. Indicaties over de levertijd zijn wel geven, maar pas als de kleding bij AGU is zullen wij jullie hierover informeren.

De toekomst

Na lang beraad hebben wij als langebaan-bestuur, in samenspraak met het hoofdbestuur, besloten om wel door te gaan met AGU. Dit doen wij voornamelijk om uniformiteit te waarborgen in de kleding. Daarnaast is de kleding naar onze mening van voldoende kwaliteit, op een paar kinderziektes na. Het ontwerp is tevens naar onze wens.  Dit houdt natuurlijk niet in dat wij niet kritisch zijn op de samenwerking tot nu toe.

Voor de toekomst willen wij onze eigen paskleding hebben. Dit houdt in dat er gepast gaat worden in kleding met onze clubkleuren. Zo weten we zeker dat de maten overeenkomen, zijn wij niet meer afhankelijk van AGU en kan je tijdens het passen al zien hoe mooi de kleding is. Om dit te realiseren gaan wij met AGU om tafel. Ons streven daarbij blijft om in november al de zomerkleding te kunnen passen in onze eigen paskleding.

Nieuw mailadres

Voor al je vragen, opmerkingen en bestellingen over en voor de clubkleding kunnen jullie nu terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit mailadres is alleen voor langebaan leden. Mails die naar de voorzitter, ledenadministratie, etc., worden gestuurd met betrekking tot de clubkleding zullen niet meer behandeld worden. Dit doen wij om overzicht te creĆ«ren en voor de toekomst een bestand op te bouwen over de clubkleding. Dan kunnen bijvoorbeeld onze opvolgers ook alles makkelijk terugvinden met betrekking tot de clubkleding.