logo hunter

Alkmaar- Eerder deze week werd bekend gemaakt dat de samenwerking tussen de AIJC en AGU is opgezegd. Een aantal bestuursleden van de langebaan heeft daarom de handen uit de mouwen gestoken om de AIJC wederom in een nieuw jasje te krijgen. In de zoektocht naar een nieuwe kledingpartner is er ook een ander proces op gang gekomen. De voorzitters van de vier langebaandisciplines binnen de Alkmaarsche IJsclub (jeugdschaatsen, schaatslessen, wedstrijd- en toerschaatsen) hebben namelijk besloten om de handen in een te slaan met betrekking tot de kleding. Als bestuurders vinden wij het namelijk belangrijk om uniformiteit uit te stralen. Wij kunnen daarom met trots Hunter sportswear presenteren als kledingpartner van de gehele AIJC-langebaan!

Dit hele proces is in de afgelopen maand in een stroomversnelling geraakt. Begin deze maand werd er al besloten om de kleding club breed aan te bieden en in de tussentijd werden al ori├źnterende gesprekken gevoerd met Hunter. Vrijdag is er tijdens het laatste gesprek in Friesland uiteindelijk besloten om Hunter de nieuwe clubkleding te laten leveren.

Met Hunter is een zeer ruim assortiment samengesteld en afgesproken dat de collecties hetzelfde ontwerp voortzetten dat vorig jaar is geïntroduceerd. Zo zal de winterkleding bestaan uit een collectie van 14 kledingstukken, voor jong en oud, en van recreant tot hardrijder. Ook voor de zomercollectie zijn er al kledingstukken gekozen en afspraken gemaakt. Zo willen wij clubkleding kunnen bieden aan alle leden die onze club rijk is.

Wij willen daarom alle leden van de langebaanafdelingen binnen de Alkmaarsche IJsclub uitnodigen voor de eerste Hunter pasavond, er is immers aan iedereen gedacht.

Datum: 12 oktober 2019
Tijdstip: 17:00 tot 20:00 uur
Locatie: Schaatswinkel Fortysix sports

Deze pasavond valt perfect samen met de kick-off van het nieuwe seizoen, dus wij hopen vele van jullie te zien.

Voorafgaand aan de pasavond zullen jullie nog op de hoogte worden gebracht van het assortiment en de prijzen. Mochten jullie nu toch al vragen hebben kan dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op: de maattabel van Hunter sportswear is niet hetzelfde als die van AGU, daarom is het aan te raden naar deze pasavond te komen. Indien er toch kleding wordt besteld zonder te passen is dit eigen verantwoording.

Om deze pasavond soepel te laten verlopen zijn wij opzoek naar zeker acht ouders/verzorgers die als vrijwilligers ons kunnen ondersteunen bij het passen en bestellen van de kleding. Hiervoor kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..