Jeugdschaatsen

Hieronder vindt u alle abonnementen die wij u voor het Jeugdschaatsen kunnen aanbieden. Via het Schaatsleaseplan en Jeugdsportfonds kunt u wellicht nog iets besparen op de kosten! Kijk snel bij Financiën. Wilt uw kind lid worden of wilt u meer informatie? Mail dan naar: jeugdschaatsen@alkmaarscheijsclub.nl

Seizoenabonnement

Een heel schaatsseizoen loopt van oktober tot maart. Start van de lessen is op zaterdag 21 oktober 2017. Zaterdag 14 oktober is de opening van de ijsbaan. Dan kunnen de kinderen een gratis proefles mee doen! Wel uw kind hiervoor graag opgeven.

De lessen gaan alle weken door, ook in de schoolvakanties.

Inbegrepen zijn voor de zaterdag: toegang tot de ijsbaan, ruim 20 lessen inclusief examens en Elfstedentocht.

De kosten bedragen €90,00.

Wintercursus

De Wintercursus bestaat uit een half seizoenabonnement, wat loopt van eind december tot maart. De start van deze lessen is op zaterdag 30 december 2017. Ook dan is het mogelijk een proefles mee te doen!

Inbegrepen zijn voor de zaterdag: toegang tot de ijsbaan, ruim 10 lessen inclusief examens en Elfstedentocht.

De kosten bedragen €50,00.

Belangrijk!

Let op: Wij kunnen géén losse schaatslessen aanbieden, omdat de jeugdschaatsdeelnemer dan niet verzekerd is tegen ongevallen op het ijs. Wij kunnen dus, ongeacht het moment waarop je instapt in het seizoen, alléén volledige abonnementen (heel óf half seizoen) aanvragen bij de KNSB. Onze abonnementsprijzen kunnen dus niet worden aangepast op basis van het aantal lessen dat je nog kunt volgen.