Kom schaatsen bij ZOEFF!

Zoeff is een G-schaatsvereniging waar mensen met een beperking van jong tot oud zichzelf kunnen zijn en vrij kunnen bewegen op ieder niveau. Bestuur, trainers en vrijwilligers ervaren hun aandeel in de vereniging en de omgang met de leden als een verrijking. Elkaar inspireren, stimuleren, ondersteunen en vooral plezier hebben, daar draait het om.

Zoeff begeleidt al dertig jaar schaatsers met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. Van jong tot oud; de één schuifelt achter een schaatsrekje, de ander rijdt verbluffende tijden.

De ontwikkeling van de leden en het lesprogramma bij Zoeff staan voortdurend in de aandacht. Ieder jaar aan het einde van het seizoen ontvangen de Zoeff-leden een KNSB-diploma waarop iedereen zijn of haar ontwikkeling terugvindt en trots kan zijn! Want persoonlijke aandacht is bij Zoeff vanzelfsprekend.

• Wanneer?
    Iedere zaterdag, tijdens het schaatsseizoen, van 09:45 tot 10:45 uur en van 10:45 tot 11:45 uur (snelle groep)

• Ook leren schaatsen en meedoen?
    Kom voor een gratis proefles om te ontdekken hoe leuk het is!

• Interesse om trainer of begeleider te worden?
    Meld je aan bij: secretaris.zoeff@AlkmaarscheIJsclub.nl
    Voor meer informatie bel je Ton Rombout: 06-20449084 (voorzitter)

G-schaatsen