Zaterdag 10 november Ouder/kind schaatsen.

Op zaterdagochtend tijdens het lesuur mogen ook de ouders een keer mee schaatsen. Natuurlijk moeten zij ook handschoenen aan en muts op. Hier hoef je je uiteraard niet voor op te geven. Alle ouders/begeleiders zijn van harte welkom

Zaterdag 1 december Sinterklaas met zwarte pieten op de ijsbaan

Zaterdag 22 december: kerstviering met Konijnen en Hazen.

Omdat de Konijnen en Hazen vlak na elkaar schaatsen, zullen we tussen half elf en elf uur met beide groepen Kerst vieren in de kleedkamer. Willen jullie allemaal één kerstkaart maken en inleveren bij de Kerstvrouw (Annie)? Voor de Hazen: kom dus eerder!

Zondag 13 januari 17:00 – 20.00 uur: Regionale G wedstrijd

Het jaarlijkse regionale G-schaatsfestijn met clubs uit Haarlem, Amsterdam, Hoorn, Wilnis zal dit jaar plaats vinden in Alkmaar. Het belooft weer een gezellig en spannend event te worden.

Om 17u begint de warming up, dus zorg dat je om 16:45 aanwezig bent!

Zaterdag 2 februari: Ouder/kind schaatsen net als op 10 november

De KPN-vriendendag: datum volgt nog

Zaterdag 23 februari en 2 maart: Diplomaschaatsen

We zijn al hard aan het oefenen en natuurlijk willen we allemaal weer laten zien wat we dit jaar hebben bijgeleerd. Dus op deze dagen zal er weer diplomaschaatsen zijn.

Zaterdag 2 maart: Jeugdschaatswedstrijd van 18.00-20.15 uur

Zoeff deelnemers schaatsen met elkaar en tegen elkaar in een sportieve wedstrijd sfeer.

Zaterdag 16 maart: Seizoen afsluiting

De laatste dag met ’s morgens eerst de Elfstedentocht op de ijsbaan en ’s avonds vanaf 19.00 uur het Slotfeest in ons clubgebouw.