Wat gaat de tijd toch snel! December is het al weer! Hoogste tijd dus voor een nieuwsbrief, waarin je alle belangrijke wetenswaardigheden over Zoeff kunt lezen voor de komende tijd.

Schaatswedstrijd zondag 17 December 18:00

17 december is er een schaatswedstrijd samen met de jeugd van de AIJC. De wedstrijd duurt van zes tot acht uur. Je hebt je aangemeld voor deze wedstrijd en willen je vragen om uiterlijk half zes aanwezig te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om je schaatsen aan te trekken en je voor te bereiden op deze gezellige avond!

4 maart 2018 is er nog zo’n wedstrijd. Schrijf die alvast maar op in je agenda!

De KPN-vriendendag: 25 Februari 2018

Deze unieke feestelijke “ijsplezier”-dag zal dit keer plaatsvinden op de Coolste baan van Nederland in het olympisch stadion van Amsterdam! Dit jaar met de Olympische winterspelen belooft het een extra leuke belevenis te worden. Schrijf ook deze dag weer op in je agenda. Topdag! Nadere informatie volgt!

Diplomaschaatsen 24 februari en 3 maart

Natuurlijk willen we allemaal weer laten zien wat we dit jaar hebben bijgeleerd. Dus op deze dagen zal er weer diplomaschaatsen zijn onder leiding van Erik, Rianne en Marije.

Onderlinge wedstrijd Zoeff: 10 maart

Afgelopen jaar was er helaas geen ruimte in het programma voor de onderlinge wedstrijd. Dit jaar gelukkig weer wel! Op 10 maart van half zes tot half zeven zullen we de onderlinge wedstrijd houden voor Zoeff in de Meent. Houd deze dag alvast vrij in je agenda!

Seizoen afsluiting: 17 maart

We zeggen het maar alvast: De laatste dag. Met Elfstedentocht ’s ochtends en Slotfeest ’s avonds in ons gebouw, het belooft weer een gezellige dag te worden.